Concert Op Grote Hoogte

Hotel Het Montferland;


Voorjaarsconcert bij Restaurant Het Montferland


Op zondag 26 mei zal Harmonie KnA Zeddam weer van zich laten horen tijdens het voorjaarsconcert. Aanvang van het concert is om 14.00 uur en de entree is zoals u van ons gewend bent gratis. Met als thema: muziek op grote hoogte, zal KnA alles uit de kast halen om u mee te nemen op een avontuurlijke reis door de bergen. Deze middag zal niet alleen Harmonie KnA van de partij zijn, ook is er muziek van slagwerkgroep KNAP en de Zeddamse Gildevinken. Deze zingende gildebroeders van het St. Oswaldusgilde zullen een leuke bijdrage leveren aan het programma.


Het concert vindt letterlijk plaats op grote hoogte, op het terras van Restaurant Het Montferland in Zeddam. Komt u per fiets of lopend, beleeft u de meest ultieme ervaring en houdt u de parkeerplaatsen nabij het terras vrij voor mensen die slecht te been zijn. Indien het weer een buitenconcert niet toelaat zal er worden uitgeweken naar de St. Oswalduskerk, ook in Zeddam.


Trek uw klimschoenen alvast aan, want deze muzikale bergtocht wilt u absoluut niet missen. We zien u graag 26 mei op de “Motte” bij Het Montferland.


Adres locatie: Het Montferland 1, Zeddam


Meer info: www.knaZeddam.nl of facebook.com/knazeddam


DEEL: Facebook | TwitterGeplaatst: 21 mei 2024