kerstconcert ism Bergh's Vocaal

Oswalduskerk;

Na twee jaar van afwezigheid vindt er dit jaar weer een kerstconcert plaats in de St. Oswalduskerk in Zeddam. Deze keer gaat harmonie KnA een samenwerking aan met Bergh’s Vocaal.

Sinds 1999 staat dit koor onder leiding van Ben Simmes. Hij kwam met nieuwe ideeën, waarbij het accent vooral kwam te liggen op meerstemmigheid (4- tot 6- stemmige) koorwerken. Inmiddels bestaat het koor uit 24 leden uit de gemeente Montferland en omstreken. Bergh’s Vocaal hecht grote waarde aan kwaliteit, maar ook aan gezelligheid en aandacht voor elkaar.

Ook harmonie KnA, onder leiding van Boris Jansen, brengt een aantal bijzondere muziekstukken ten gehore. De harmonie speelt onder andere prachtige muziek uit The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber en The Seal Lullaby van Eric Whitacre. Iedereen wordt uitgenodigd het concert op tweede kerstdag 26 december om 15.00 uur bij te wonen in de St. Oswalduskerk in Zeddam. De kerk is een half uur voor aanvang open.

Zoals gebruikelijk is de entree vrij, een vrije gift na afloop wordt wel gewaardeerd. Door de huidige situatie staat de verwarming in de kerk uit. Houd hier rekening mee als je komt luisteren. We rekenen op jullie begrip.DEEL: Facebook | TwitterGeplaatst: 10 december 2022