Uitreiking eerste Harmonieke

Een eigen KnA blad;
Harmonie Kunst na Arbeid Zeddam brengt vanaf 2014 een eigen blad uit met daarin wetenswaardigheden over de harmonie en de drumband. Hiermee hoopt men dat de harmonie meer bekendheid krijgt dan alleen van de straatoptredens tijdens carnaval en kermis.

Het blad is gesponsord door adverteerders die daarmee de uitgave mogelijk maken. De bedoeling is dat dit blad, ’t Harmonieke genaamd, twee maal per jaar zal verschijnen, in het voor- en in het najaar.

De eerste uitgave wordt in heel Zeddam huis-aan-huis verspreid, de volgende edities zijn voor leden van de harmonie en leden van Stichting Vrienden van Harmonie KnA. Deze stichting heeft als doel het (financieel) ondersteunen van de harmonie zodat deze behouden blijft voor het dorp en uiteraard kan iedereen hier lid van worden.

De naam ’t Harmonieke is een eerbetoon aan de in 2012 overleden Henk van Gool, de grootste animator van harmonie KnA Zeddam. die de harmonie veel positieve energie gegeven. De harmonie was zijn lust en zijn leven en hij sprak over de harmonie als “ons harmonieke”.

Het allereerste Harmonieke is dan ook zaterdagmiddag 3 mei jl. uitgereikt door Freek Driessen, namens de PR-commissie, aan Riek van Gool. Dit gebeurde tijdens een extra repetitie voor het “Bevrijdingsconcert” op zaterdag 10 mei 2014. in Hotel Ruimzicht.

DEEL: Facebook | TwitterGeplaatst: 10 mei 2014