Harmonie KnA bestaat 90 jaar

;Harmonie KnA Zeddam viert 90 jarig jubileumZeddam kende voor 1926 een roerig harmonieleven. Het ‘onder-‘ en ‘bovendorp’ richtten eigen verenigingen op, maar die bleven niet lang bestaan. Op 26 januari 1926 kwam er een harmonie die wel stand hield. Deze harmonie kreeg de naam Kunst na Arbeid (KnA).


90 jaar later viert zij haar jubileum, dat ze niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Het hele jaar zijn er diverse activiteiten gepland voor zowel eigen leden als de gehele omgeving, met als hoogtepunt het jubileumweekend op 17 en 18 september. Naast de verschillende (muzikale) activiteiten worden er achter de schermen voorbereidingen getroffen voor het jubileumweekend met o.a. een spectaculaire feestavond.


Anno 2016 is Harmonie KnA een levendige vereniging met goed bezochte concerten en is ook op straat niet meer weg te denken uit de Zeddamse samenleving. In 2015 behaalde zij o.l.v. dirigent Boris Jansen tevens een 1e prijs op het concours te Enschede.


Op 6 maart zal de vereniging een voorjaarsconcert organiseren bij Hotel Ruimzicht te Zeddam. Naast de harmonie en drumband zullen ook de kinderen die deelnemen aan het project "Muziek maak je zelf" een muzikale bijdrage leveren.


Meer informatie over deze evenementen volgt binnenkort op onze website en Facebook pagina.DEEL: Facebook | TwitterGeplaatst: 20 januari 2016