Bestuur

 

Bestuur Harmonie Kunst na Arbeid                        info@knazeddam.nl

Voorzitter:                         Marien Derksen              voorzitter@knazeddam.nl

Secretaris:                          Désiree Driessen             secretaris@knazeddam.nl

Algemeen bestuurslid: Wilfried van Bree            bestuur@knazeddam.nl

Algemeen bestuurslid:  Dayenne Weenk            bestuur@knazeddam.nl

Bestuurslid en contactpersoon KNAP:  Arjan Wanders                 bestuur@knazeddam.nl

 

De penningmeester is bereikbaar onder: penningmeester@knazeddam.nl

Contact

Harmonie Kunst na Arbeid - Zeddam

Secretariaat:
p/a Korenhorsterweg 2
7044 AJ  LENGEL
Tel. 0314-652551

E-mail: info@knazeddam.nlVerzenden
Harmonie Kunst na Arbeid - Zeddam

Secretariaat:
p/a Korenhorsterweg 2
7044 AJ LENGEL
Tel. 0314-652551

E-mail: info@knazeddam.nl

Rabobank: NL37 RABO 0374 6163 96
KvK: 40120121

Lid Worden

We verwelkomen je graag als nieuw lid

Voor de harmonie is het belangrijk dat je een muziekinstrument kunt bespelen. Je kunt dit leren op de muziekschool. Schrijf je je in bij de muziekschool en wil je later bij de harmonie? Geef je dan ook alvast op bij ons. Als je in de gemeente Montferland woont en lid bent van een harmonie, krijg je namelijk korting op het lesgeld van de muziekschool Oost Gelderland in ’s-Heerenberg. Daarnaast kun je eventueel ook een muziekinstrument van de harmonie lenen.

Kun je al goed een instrument bespelen? Dan kun je direct bij ons beginnen. Vul het inschrijfformulier in en speel met ons mee!

Kom sfeer proeven!

Wil je een keer komen kijken om de sfeer te proeven? Kom dan langs bij onze repetities.

• De harmonie speelt elke maandagavond vanaf 20.00 uur in MFA de Braempt, Langestraat 22  te Braamt.
• De percussie groep KNAP speelt elke woensdagavond vanaf 19.30 uur in het dorpshuis Zeddam, aan het Gerrit Varwijkplein 25 te Zeddam

Je mag ons ook bellen: 0314-652551 of e-mailen: info@knazeddam.nl voor meer informatie.
Opleiding

‘Muziek Maak Je Zelf’ is een afwisselende cursus, waarin kinderen een muzikale basis krijgen voor het leren bespelen van een instrument. In een periode van 15 weken leren zij het orkest en de instrumenten kennen. Daarnaast spelen ze op de blokfluit, zingen ze samen en lezen ze hun eerste noten. Maar ze ervaren vooral dat samen muziek maken heel erg leuk is. En dat is misschien nog wel de beste basis voor een enthousiast toekomstig orkestlid.

De lessen van ‘Muziek Maak Je Zelf’ zijn een kennismaking met muziek in het algemeen en met een orkest in het bijzonder. Met kennismaking wordt bedoeld dat diverse aspecten van muziek en het spelen bij een muziekvereniging aan bod komen, zonder dat hierbij bepaalde eindtermen moeten worden gehaald. De cursus beoogt allereerst het plezier in muziek maken te stimuleren. De nadruk ligt op het ervaren van de diverse facetten van het muziek maken. Daarnaast is de lessenserie bedoeld als een actieve manier van leden werven voor de vereniging.

Opzet
De lessenserie van de basiscursus, die in januari 2015 is gestart, bestaat uit 15 lessen inclusief een slotconcert; de presentatie van het geleerde. Dit aantal is gebaseerd op het gegeven dat een kind in betrekkelijk korte tijd kan bekijken of het plezier beleeft aan het maken van muziek. Kinderen die enthousiast zijn kunnen zich opgeven voor het leren bespelen van een instrument naar keuze. Dit kan na de presentatie in les 15.

Doelgroep
De lessen ‘Muziek Maak Je Zelf’ zijn, in Zeddam, bedoeld voor kinderen in groep 5. Kinderen zijn dan zover in hun ontwikkeling, dat ze de bijgeleverde werkbladen zonder al te veel problemen kunnen lezen en maken. Ook is in de praktijk gebleken, dat de motoriek van kinderen vanaf groep 4 dermate is ontwikkeld dat het bespelen van bijvoorbeeld de fluit normaal gesproken geen problemen oplevert. De lessen worden op de basisschool gegeven, bekend terrein voor het kind.

Doelstellingen
1. Leren spelen op een blaasinstrument (blokfluit)
2. Kennismaken met het notenschrift
3. Oriëntatie op de instrumenten van het orkest
4. Oefenen in orkestdiscipline
5. Algemene muzikale vorming

Kijk voor meer informatie over opleidingen en cursussen op de website van muziekschool Oost Gelderland.

Donateurs

Stichting Vrienden van KnA

Wil je zelf geen instrument bespelen, maar draag je onze vereniging wel een warm hart toe? Dan kun je ons ondersteunen door een donatie te geven aan de “Stichting vrienden van harmonie Kunst na Arbeid”.

Donateur worden
De stichting heeft op dit moment ongeveer 300 donateurs binnen de Zeddamse gemeenschap. Als donateur draag je jaarlijks een bedrag af aan de harmonie. Met deze financiële steun worden bijvoorbeeld instrumenten gekocht. Onze donateurs worden uitgenodigd voor onze concerten en ontvangen twee keer per jaar ons magazine ’t Harmonieke.
Het is mogelijk om via een automatische incasso uw donateurs bijdrage te voldoen of u kunt deze zelf overmaken op IBAN NL75 RABO 0374 6505 35 t.n.v. Stichting vrienden harmonie Kunst na Arbeid.

Meer weten?
Voor informatie over de “Stichting vrienden van harmonie Kunst na Arbeid” kun je contact opnemen met Willy Wanders (tel: 0314-652354). of vrienden@knazeddam.nl

 


Sponsoren

Stichting Vrienden van KnA

Wil je zelf geen instrument bespelen, maar draag je onze vereniging wel een warm hart toe? Dan kun je ons ondersteunen door een donatie te geven aan de �Stichting vrienden van harmonie Kunst na Arbeid�.

Donateur worden
De stichting heeft op dit moment ongeveer 300 donateurs binnen de Zeddamse gemeenschap. Als donateur draag je jaarlijks een bedrag af aan de harmonie. Met deze financi�le steun worden bijvoorbeeld instrumenten gekocht. Onze donateurs worden uitgenodigd voor onze concerten en ontvangen twee keer per jaar ons magazine �t Harmonieke.
Het is mogelijk om via een automatische incasso uw donateurs bijdrage te voldoen of u kunt deze zelf overmaken op IBAN NL75 RABO 0374 6505 35 t.n.v. Stichting vrienden harmonie Kunst na Arbeid.

Meer weten?
Voor informatie over de �Stichting vrienden van harmonie Kunst na Arbeid� kun je contact opnemen met Willy Wanders (tel: 0314-652354) of vrienden@knazeddam.nl


Eenmalige gift
Eenmalige giften zijn natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt je gift overmaken op IBAN nummer: NL37 RABO 0374 6163 96 t.n.v. Harmonie �Kunst na Arbeid�.


SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Harmonie KnA, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Harmonie KnA ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Harmonie KnA. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je Harmonie KnA ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Harmonie KnA. Voor jou een kleine moeite, voor Harmonie KnA zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Harmonie KnA. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Harmonie KnA hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch Harmonie KnA weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Harmonie KnA is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Harmonie KnA niets op. 

Bezoek de SponsorKlikspagina van Harmonie KnA

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5725


Oud papier ophalen

Oud papier ophalen

Elke 3e zaterdag van de maand halen vrijwilligers van KnA oud papier bij u op voor de gemeente Montferland. Voor info zie de website. De gemeente heeft dit uitbesteed aan Reinigingsdienst de Liemers.

Download hier het contact formulier van het service & meldpunt van de Reinigingsdienst de Liemers.

Download hier de bereikbaarheid gegevens.

Om de zaterdagmorgen voor deze vrijwilligers niet te lang te maken, willen wij u vragen de papiercontainer bij elkaar op de gele stip te zetten, met het handvat naar de straat zijde. Dit bespaart veel extra stoppen bij elke container die niet op de verzamelplaats staat. We hebben de gemeente gevraagd deze gele stippen weer zichtbaar te maken.

Hebt u dozen (met papier) dan kunt u hiermee een half volle container aanvullen, of ze eventueel los bij de containers zetten. Echter maak de dozen niet te zwaar want ze moeten hoog in de vrachtwagen gegooid worden.

A.U.B. geen plastic of restafval in de papiercontainer deponeren.

Tevens willen wij vragen om bij regen, de dozen niet te vroeg aan de weg te zetten of af te dekken met plastic. De dozen scheuren open, met alle gevolgen van dien. Wij danken u voor uw medewerking zodat alles soepel gaat verlopen.


Het bestuur


Gegevensbescherming

Hier kunt u de privacy verklaring downloaden,

Hier kunt u ons privacy beleid downloaden.